Webbshop
Butiker
Kundservice


5 ANLEDNINGAR
ATT VÄLJA STALANDS

MER ÄN 70 ÅRS ERFARENHET AV MÖBLER.

Vi har hjälpt svenska folket att skapa drömhem i mer än 70 år. Vi kan möbler helt enkelt.

KLASSIKER. ALLTID HOS STALANDS.

Hos oss hittar du alltid populära designklassiker som Jetson, Lamino och Lilla Åland bland mycket annat.

SNABB LEVERANS AV LAGERVAROR. 

Vi har mer än 500 produkter i lager för snabb leverans inom 1-7 dagar.

MER ÄN 10.000 PRODUKTER I SORTIMENTET.

Vi har det mesta i möbelväg. Och vi utökar ständigt sortimentet.

MÖBELUTSTÄLLNINGAR I BUTIKERNA.

Besök våra stora möbelutställningar så att du kan klämma och känna på din nya möbel.


OXDENMARQ

Det danska designmärket OXDENMARQ är ett företag som producerar spännande designmöbler i moderna material. Exempelvis Ninety soffbord och O Table soffbord. OX Design Danmark första design var främst gjord av högkvalitativt vegetabiliskt garvat läder i kombination med rostfritt stål eller trä. Sedan dess har portföljen utvidgats till att omfatta material som marmor, mässing och cobber.

OXDENMARQ är ett resultat av dansk designtradition som går ut på att samarbeta med skickliga hantverkare från Spanien och Danmark för att skapa unika produkter.

Oxläder
Läder är själva ryggraden i många av OXDENMARQS produkter. Liksom gott vin , kommer OX skinnmöbler bara bli vackrare med tiden.

MARMOR
Grön Indio , vit Carrara , Sand Travertino och svart Marquina . Det är de fyra högkvalitativa marmorstenar OX använder i sina konstruktioner . Stenarna bryts i Indien , Italien och Spanien , och sedan transporteras till en by norr om Madrid , där processen från sten till bordet sker . OXDENMARQ använder fasta material och ett lätt uttryck . Deras möbler är byggda för att hålla en livstid om de tas väl hand om.

oxdenmarq_logo_small_o.png