Webbshop
Butiker
Kundservice

Design house Stockholm


Design House Stockholm har utmärk sig som en designutgivare snarare än en vanlig möbelproducent. Design House arbetar på samma sätt som ett bokförlag. Istället för att välja en designer för att skapa en specifik produkt, uppmanas alla designers att ta med sig sina personliga idéer. Vissa av dessa idéer väljs för utveckling och produktion.

Design House Stockholm arbetar med både etablerade och okända designers. Design House fokus är att utveckla fantastiska produkter snarare än att släppa namn. När de träffade Harri Koskinen var han fortfarande en okänd student i Helsingfors, men han hade en fantastisk idé. En idé som skulle ge en global framgång - Block Lamp.

Design house ambition är att samla en katalog med den allra bästa skandinaviska designen som finns idag. Uttrycket "skandinavisk" hänvisar till ett filosofiskt och estetiskt perspektiv, snarare än geografi och nationalitet: vi har franska, tyska, australiska, amerikanska och chilenska designers i deras nätverk. Resultatet är en samling designklassiker med tidlös vädjan och kvaliteter som överlämnar tillfälliga trender.

DesignHouseStockholm-Logo_Black.jpg