Webbshop
Butiker
Kundservice


5 ANLEDNINGAR
ATT VÄLJA STALANDS

MER ÄN 70 ÅRS ERFARENHET AV MÖBLER.

Vi har hjälpt svenska folket att skapa drömhem i mer än 70 år. Vi kan möbler helt enkelt.

KLASSIKER. ALLTID HOS STALANDS.

Hos oss hittar du alltid populära designklassiker som Jetson, Lamino och Lilla Åland bland mycket annat.

SNABB LEVERANS AV LAGERVAROR. 

Vi har mer än 500 produkter i lager för snabb leverans inom 1-7 dagar.

MER ÄN 10.000 PRODUKTER I SORTIMENTET.

Vi har det mesta i möbelväg. Och vi utökar ständigt sortimentet.

MÖBELUTSTÄLLNINGAR I BUTIKERNA.

Besök våra stora möbelutställningar så att du kan klämma och känna på din nya möbel.


UTEMÖBLER

Hos oss på Stalands hittar du lounge-och trädgårdsmöbler för trädgård, altan, balkong, uterum eller terrass i teak eller aluminium.

Vi har även ett stort utbud av utebänkar, solstolar, altanbord, trädgårdsstolar och kompletta utegrupper. Vi erbjuder ett stort sortiment av utemöbler från Brafab, en av de ledande tillverkarna på marknaden. Handla direkt på stalands.se. Dom flesta för hämtning samma dag på vårt centrallager i Kungens Kurva eller för leverans samma dag.*Leverans samma dag gäller inom Stockholm och beställning innan 14.00 helgfria vardagar.

Tänk på att ta hand om dina utemöbler. Läs gärna våra skötselråd för dina utemöbler!

 

 

 

Hos oss på Stalands hittar du utemöbler från kända varumärken så som Brafab, Fri form, Fiam och våra egna uteböbler i FSC märkt teak. Vi har utemöbler i konstrotting, aluminium och teak allt för att du ska kunna välja det just du vill ha. Om du vill ha en lättsköt utemöbel så ska du välja något i aluminium då det är bara att spola av med vettenslangen när det blir smutsigt av pollen eller annat. Konstrotting är nästan lika tåligt som aluminium men där måste man vara lite mer försiktig när man tvättar av rottingen så man inte använder för högt tryck på vattenslangen. Vill man ha något som blir snyggare med tiden så ska man välja teaken men den är också den mest svår skötta då den kräver mer arbete om man vill hålla den fin.

-