Webbshop
Butiker
Kundservice

UTEMÖBLER

Stalands har de rätta möblerna för utomhusbruk, oavsett om du ska möblera balkongen, altanen eller en stor uteplats. Hos oss hittar du såväl bord, stolar, dynor och tillbehör, som kompletta möbelgrupper för såväl middag som lugna eftermiddagsstunder. Vi har möbler i tålig aluminium, konstrotting och vacker FSC-märkt teak. 

Vi erbjuder ett stort sortiment av utemöbler från Brafab, en av de ledande tillverkarna på marknaden samt från Fri Form och vårt eget framtagna sortiment. Mycket av vårt sortiment finns på lager för snabb leverans. Handla direkt på stalands.se eller besök någon av våra butiker.  

Tänk på att ta hand om dina utemöbler. Läs gärna våra skötselråd för dina utemöbler!

    

 

 

 

Hos oss på Stalands hittar du utemöbler från kända varumärken så som Brafab, Fri form, Fiam och våra egna uteböbler i FSC märkt teak. Vi har utemöbler i konstrotting, aluminium och teak allt för att du ska kunna välja det just du vill ha. Om du vill ha en lättsköt utemöbel så ska du välja något i aluminium då det är bara att spola av med vettenslangen när det blir smutsigt av pollen eller annat. Konstrotting är nästan lika tåligt som aluminium men där måste man vara lite mer försiktig när man tvättar av rottingen så man inte använder för högt tryck på vattenslangen. Vill man ha något som blir snyggare med tiden så ska man välja teaken men den är också den mest svår skötta då den kräver mer arbete om man vill hålla den fin.

-