Webbshop
Butiker
Kundservice
Sök

karta_Stalands_butiker.png

MÖBLER RUNT HELA STAN
Vi finns runt hela stan: Nacka, Södermalm, Vällingby, Sollentuna, Täby och Kungens Kurva.

HITTA_BUTIK-GRA-1.jpg

Mitt_Svenska_Hem-katalog.jpg

VÅR NYA HÖSTKATALOG
Nu är våran höstkatalog här med massor av inspirerande miljöer och tips på hur du kan göra ditt hem mysigt i höstmörkret.

LAS_MER-GRA.jpg

Adea.png

INTERIÖRBUTIKEN.SE
I hjärtat av Södermalm hittar du Interiörbutiken, vår systerbutik med exklusiva designmöbler.

BESOK_INTERIORBUTIKEN-GRA-1.jpg

STOL

KARLSÖ

karls__front4.gif
stol-karlso-ljusgron-miljo.jpgkarlso-stol-svart-miljo.jpg

Med Karlsö stol har Mattias Ljunggren gjort en modern tolkning av den klassiska pinnstolen. En lekfull och nätt stol som kommer att hitta sin plats i såväl det lilla köket som i caféer och alla tänkbara mötes­platser där man söker en stol med både funktion och komfort. Sitsens på Karlsö stolens kant är väldigt tunn för att ge stolen den lätta känslan. Sitsens fram- och bakkant har en nätt rundning med utgångspunkt i ryggens bekväma radie. Detta tillför stolen en mjukhet i uttrycket. Benen är trekantiga och koniska för att skapa en luftighet och res­ning, ett lyft uppåt. Till skillnad från den klassiska pinnstolen är ryggpinnarna på Karlsö raka istället för svarvade. 

Sammanfattningsvis är stolen Karlsö en både enkel och raffinerad stol med arkitektoniska element där vissa syns från början, andra framträder senare. Det ska vara en stol som man kan titta länge på från alla håll. Karlsö stol från Stolab finns i flera färger.

STOL

KARLSÖ

Laddar ditt pris
MaterialMassiv björk.
Bredd49 cm
Höjd81 cm
Djup48 cm