Webbshop
Butiker
Kundservice

karta_Stalands_butiker.png

MÖBLER RUNT HELA STAN
Vi finns runt hela stan: Nacka, Södermalm, Vällingby, Sollentuna, Täby och Kungens Kurva.

HITTA_BUTIK-GRA-1.jpg

Mitt_Svenska_Hem-katalog.jpg

VÅR NYA HÖSTKATALOG
Nu är våran höstkatalog här med massor av inspirerande miljöer och tips på hur du kan göra ditt hem mysigt i höstmörkret.

LAS_MER-GRA.jpg

Adea.png

INTERIÖRBUTIKEN.SE
I hjärtat av Södermalm hittar du Interiörbutiken, vår systerbutik med exklusiva designmöbler.

BESOK_INTERIORBUTIKEN-GRA-1.jpg

STOL

SJUAN 3107 FRAMSIDESKLÄDD SVART

Stol-sjuan-3107-framsideskladd-svart-lader-Fritz-Hansen-stalands.png

Stolen Sjuan 3107 framsidesklädd i Basic läder från Fritz Hansen. Den här vackra Sjuan är i svartfärgad ask med framsidesklädsel och nu kan vi erbjuda denna stol till ett väldigt attraktivt pris och endast under en begränsad kampanjtid. Erbjudandet kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Serie 7, eller ”Sjuan”, designad av Arne Jacobsen är den i särklass mest sålda stolen i Fritz Hansens historia och kanske också i möbelhistorien. Den formpressade fanérstolen är en vidareutveckling av den klassiska Myran.

Den fyrbenta stapelbara stolen kan ses som det ultimata resultatet när det gäller användning av lamineringsteknik. En teknik som förfinades till perfektion under 20- och 30-talet av Søren C. Hansen, sonson till grundaren Fritz Hansen. Den visionäre Arne Jacobsen utnyttjade lamineringsmöjligheterna till perfektion, vilket resulterade i den ikoniska stolsformen.

Sjuan är den stol i Fritz Hansens samling som erbjuder det bredaste användningsområdet. Den är lätt och stapelbar och erbjuder alternativ som armstöd, hjul, etc. Välj från en omfattande palett av färger och utföranden, tyg eller läderklädsel och olika träkvaliteter. Sjuan finns med kromad eller svartkromad bas i tre olika höjder.

STOL

SJUAN 3107 FRAMSIDESKLÄDD SVART

Laddar ditt pris
MaterialFramsidesklädd i läder Basic, svart ask och underrede i krom.
Bredd50 cm
Höjd46,5 cm
Djup52 cm
Artikelnummer
Produktblad