Webbshop
Butiker
Kundservice

karta_Stalands_butiker.png

MÖBLER RUNT HELA STAN
Vi finns runt hela stan: Nacka, Södermalm, Vällingby, Sollentuna, Täby och Kungens Kurva.

HITTA_BUTIK-GRA-1.jpg

Mitt_Svenska_Hem-katalog.jpg

VÅR NYA HÖSTKATALOG
Nu är våran höstkatalog här med massor av inspirerande miljöer och tips på hur du kan göra ditt hem mysigt i höstmörkret.

LAS_MER-GRA.jpg

Adea.png

INTERIÖRBUTIKEN.SE
I hjärtat av Södermalm hittar du Interiörbutiken, vår systerbutik med exklusiva designmöbler.

BESOK_INTERIORBUTIKEN-GRA-1.jpg

KONTORSSTOL

STRESSLESS MAGIC OFFICE

Stol-Stressless-magic-office

Stressless Magic Office är en av de nya kontorsstolarna från Stressless. I en Stressless Magic Office kan du slappna av maximalt medan du arbetar hemma. Vi erbjuder ett brett urval av modeller som passar alla typer av inredningar. Våra kontorsstolar har en sak gemensamt med en Stressless-vilstol: Den unika komforten som du känner igen så fort du sätter dig. Stolen kan enkelt vridas 360 grader och glider lätt tillbaka för att ge dig perfekt stöd i varje position.

Med Plus-systemet regleras nackstödet automatiskt. Korsryggsstödet regleras synkront med nackstödet. Du får perfekt stöd, oavsett om du sitter upprest eller tillbakalutad. Stolen har till och med en sovfunktion som aktiveras med ett enkelt handgrepp. Comfort Zones™ erbjuder en ännu bättre sittkomfort tack vare de små fördjupningarna, som låter dig sjunka djupare ned i stolen.

Glidfunktionen anpassas efter användaren genom att ställa in önskad friktion med Stressless-rattarna. Stressless Magic Office kan enkelt justeras i höjdled med hjälp av handtaget under sätet. Underredet med hjul har utvecklats och formgivits med omsorg för att ge optimal stabilitet och rörelsefrihet.

KONTORSSTOL

STRESSLESS MAGIC OFFICE

Laddar ditt pris
MaterialLäder.
Bredd82 cm
Höjd109/126 cm
Djup76 cm
Artikelnummer
Produktblad