Webbshop
Butiker
Kundservice

karta_Stalands_butiker.png

MÖBLER RUNT HELA STAN
Vi finns runt hela stan: Nacka, Södermalm, Vällingby, Sollentuna, Täby och Kungens Kurva.

HITTA_BUTIK-GRA-1.jpg

Mitt_Svenska_Hem-katalog.jpg

VÅR NYA HÖSTKATALOG
Nu är våran höstkatalog här med massor av inspirerande miljöer och tips på hur du kan göra ditt hem mysigt i höstmörkret.

LAS_MER-GRA.jpg

Adea.png

INTERIÖRBUTIKEN.SE
I hjärtat av Södermalm hittar du Interiörbutiken, vår systerbutik med exklusiva designmöbler.

BESOK_INTERIORBUTIKEN-GRA-1.jpg

Divansoffa

STRESSLESS E400 2-SITS

Soffor-_Stressless-E400-2-sits-med-longseat-tyg-grace-mole-Stalands.jpg

Stressless E400 som 2-sitssoffa med divan i tyg Grace och stålben (14 cm). E400 är en modulsoffa med ErgoAdapt ger dig optimal komfort och en mer flexibel sofflösning. Soffan har en elegant och tidlös design med höga, slanka armstöd.

ErgoAdapt-systemet gör att sittdynan automatiskt vinklas ned baktill när du sätter dig så att du alltid sitter bekvämt oavsett position. Om du lägger dig på soffan lyfts sittdynorna upp till horisontalt läge igen. Oavsett vad du föredrar är resultatet detsamma varje gång; optimal komfort.

De mjuka ryggdynorna är stoppade med en blandning av rivet skum och dun, som formar sig efter din kropp och ger bra stöd när du sitter i soffan. Som allt med dunstoppning måste även dessa dynor regelbundet skakas/puffas till, och har ryggdynorna textilklädsel kan du med fördel vända på dem då och då. Till

Stressless E400 kan du välja olika klädsel på ryggdynorna och resten av soffan – på så sätt skapar du en helt egen kombination av färger och klädsel i tyg eller läder. Du kan också sätta samman modulerna som du önskar, så att du får den optimala soffan för just ditt hem. Välj mellan ben i stål eller trä, tillgängliga i olika höjder.

Divansoffa

STRESSLESS E400 2-SITS

Laddar ditt pris
Material Stålram påspända flexo-fjädrar, formgjuten polyuretan kallskum, blockgjuten och formskuren PU kallskum, supersoft polyesterfiber.
Bredd188 cm
Höjd73 cm
Djup96 cm
Längd250 cm
Artikelnummer
Produktblad