Webbshop
Butiker
Kundservice

karta_Stalands_butiker.png

MÖBLER RUNT HELA STAN
Vi finns runt hela stan: Nacka, Södermalm, Vällingby, Sollentuna, Täby och Kungens Kurva.

HITTA_BUTIK-GRA-1.jpg

Mitt_Svenska_Hem-katalog.jpg

VÅR NYA HÖSTKATALOG
Nu är våran höstkatalog här med massor av inspirerande miljöer och tips på hur du kan göra ditt hem mysigt i höstmörkret.

LAS_MER-GRA.jpg

Adea.png

INTERIÖRBUTIKEN.SE
I hjärtat av Södermalm hittar du Interiörbutiken, vår systerbutik med exklusiva designmöbler.

BESOK_INTERIORBUTIKEN-GRA-1.jpg

SOFFA 4-SITS

NEW YORK

NEW_YORK_4seater_classic_velvet15_green_1.jpg

Soffa New York är en generös 4-sitssoffa med ett härligt djup som gör att du sitter, slappar och ligger länge. Trästommen är uppdelad i 2 delar för att du lättare ska kunna få in soffan i hemmet. Du sätter ihop delarna med beslag och trär över den avtagbara klädseln och med dom härliga plymåerna uppepå det har du en fantastiskt skön och djup soffa. Finns som 3-sits med 244 cm och 4-sits 271 cm, dock är det alltid 2 sitt- och ryggplymåer i soffan. I båda längderna medföljer 4 st små ryggkuddar som du ser på bilden. Ben nr 24 i dark brown ingår i soffan och ännu mer tygalternativ hittar du i våra butiker.

Bra att veta: Tyg Classic Velvet är ett tyg med lugg som ger tyget dess  härliga  känsla, men luggen viker sig och ändrar riktning vid användning/tryck  vilket gör att det blir skiftningar i tyget.

Soffan har plymåer svepta med dun, banka och skaka plymåerna så håller de formen bättre och du ökar livslängden på din soffa.

SOFFA 4-SITS

NEW YORK

Laddar ditt pris
Bredd271 cm
Höjd80 cm
Djup126 cm
Artikelnummer
Produktblad