Webbshop
Butiker
Kundservice

karta_Stalands_butiker.png

MÖBLER RUNT HELA STAN
Vi finns runt hela stan: Nacka, Södermalm, Vällingby, Sollentuna, Täby och Kungens Kurva.

HITTA_BUTIK-GRA-1.jpg

Mitt_Svenska_Hem-katalog.jpg

VÅR NYA HÖSTKATALOG
Nu är våran höstkatalog här med massor av inspirerande miljöer och tips på hur du kan göra ditt hem mysigt i höstmörkret.

LAS_MER-GRA.jpg

Adea.png

INTERIÖRBUTIKEN.SE
I hjärtat av Södermalm hittar du Interiörbutiken, vår systerbutik med exklusiva designmöbler.

BESOK_INTERIORBUTIKEN-GRA-1.jpg

Soffa 3-sits

STRESSLESS LEO

Stressless_Leo_-_svarta_ben.jpg
Stressless_Leo_Pal_Chestnut_nat_detail3.jpgStressless_Leo_C32.5_Pal_Chestnut_natPreviewlarge.jpg

Stressless Leo är stram och modern soffa, men samtidigt tidlös i sin design. Denna soffmodell har ett lätt och luftigt intryck och passar fint in i de flesta inredningsstilar.

Stressless Leo tillhör Stressless Lounge-serien, som är en serie av modulsoffor inspirerade av skandinavisk design. Modellerna i denna serie har ett rent och klassiskt uttryck med en slank ram, strama dynor och eleganta ben.

Modulsystemet gör det enkelt att bygga ihop önskad form och storlek på soffan, och du kan välja fritt i Ekornes stora sortiment av klädslar och färger. Stressless fåtöljer finns i likadana klädslar och färger, vilket gör det enkelt att kombinera soffan med en matchande fåtölj.

Modulerna du kan sätta samman är 2-sits, 2,5-sits, 3-sits Duo (2 dynor), 3-sits Trio (3 dynor), hörn och LongSeat. Du kan också montera ett nackstöd om du vill ha extra höjd på ryggen. Nackstödet är justerbart på höjden och kan enkelt fästas på alla sittplatser.

Modellen kan fås med alla Stressless® läder- och tygkvaliteter. Du kan också välja mellan höga eller låga stålben och mellan raka eller lutande träben i alla Stressless betsfärger.

Måtten på soffan kan avvika upp till 3 cm då alla möblerna är handgjorda.

Här kan du köpa  Stressless Leo som 3-sits (DUO) i tyg jasmine med svarta koniska träben. För fler tyg- och läderprover besök någon av våra butiker.

Soffa 3-sits

STRESSLESS LEO

Laddar ditt pris
Bredd200 cm
Höjd80 cm
Djup94 cm
Artikelnummer
Produktblad

Tillbehör: