Webbshop
Butiker
Kundservice

5 ANLEDNINGAR
ATT VÄLJA STALANDS

MER ÄN 70 ÅRS ERFARENHET AV MÖBLER.

Vi har hjälpt svenska folket att skapa drömhem i mer än 70 år. Vi kan möbler helt enkelt.

KLASSIKER. ALLTID HOS STALANDS.

Hos oss hittar du alltid populära designklassiker som Jetson, Lamino och Lilla Åland bland mycket annat.

SNABB LEVERANS AV LAGERVAROR. 

Vi har mer än 500 produkter i lager för snabb leverans inom 1-7 dagar.

MER ÄN 10.000 PRODUKTER I SORTIMENTET.

Vi har det mesta i möbelväg. Och vi utökar ständigt sortimentet.

MÖBELUTSTÄLLNINGAR I BUTIKERNA.

Besök våra stora möbelutställningar så att du kan klämma och känna på din nya möbel.
Soffa 3-sits

STRESSLESS JOY

Stressless_Joy__Linden_Yellow-ben_natur.jpg
joy_metro_low_800-2.jpegStressless_Joy_-_soffa-detalj.jpegStresslessJoy3s2p2017-03-02_0034.jpgStressless_Fabric_LindenPreviewlarge.jpg

Stressless Joy är en bekväm soffa med rena linjer och strama dynor uppmjukade med runda, feminina former. Stressless Joy tillhör Stressless Lounge-serien, som är en serie av modulsoffor inspirerade av skandinavisk design. Modellerna i denna serie har ett rent och klassiskt uttryck med en slank ram, strama dynor och eleganta ben.

Modulsystemet gör det enkelt att bygga ihop önskad form och storlek på soffan, och du kan välja fritt i Ekornes stora sortiment av klädslar och färger. Stressless fåtöljer finns i likadana klädslar och färger, vilket gör det enkelt att kombinera soffan med en matchande fåtölj.

Modulerna du kan sätta samman är 2-sits, 2,5-sits, 3-sits Duo (2 dynor), 3-sits Trio (3 dynor), hörn och LongSeat. Du kan också montera ett nackstöd om du vill ha extra höjd på ryggen. Nackstödet är justerbart på höjden och kan enkelt fästas på alla sittplatser.

Modellen kan fås med alla Stressless® läder- och tygkvaliteter. Du kan också välja mellan höga eller låga stålben och mellan raka eller lutande träben i alla Stressless betsfärger.

Här köper du soffan Stressless joy som 3-sits med 2 dynor i tyg Linden med naturfärgade träben. För att se fler tygprover besök någon av våra butiker.

Soffa 3-sits

STRESSLESS JOY

Artikelnr:
Laddar ditt pris
Bredd212 cm
Höjd80 cm
Djup94 cm