Webbshop
Butiker
Kundservice
Soffa 

INFINI 2-SITS SOFFA

Ire-mobel-Infini-soffa-3-Carl-Henrik-Spak.jpg
ire-mobel-carl-henrik-spak-miljo-skolan_low.jpgire-mobel-carl-henrik-spak-miljo-skugga_low.jpg

Soffa Infini är en svensktillverkad soffa designad av den välkända formgivaren Carl-Henrik Spak. Det är en kombinerbar soffserie som går att få i många olika storlekar och varianter, se produktblad.

Soffan har en massiv trästomme av noggrant utvalt svenskt virke och den gedigna stommen ger hög komfort och längre livsländ. Soffan har avtagbar klädsel och leverantörens tapetsör sätter sin personliga signatur på möbeln som hon eller han byggt.

Sitsplymåerna är vändbara och består av högelastiskt kallskum med fibersvepning. Rygg-dynorna är facksydda med fyllning av fiber/latex. Ben i hög-glanspolerad aluminium

Vi visar soffan här som 2-sits, men den finns både som 3-sits och fåtölj samt i många olika andra delar & tygalternativ så du kan kombinera ihop en soffa som passar just dina behov. Besök då våra butiker för flera alternativ och hitta din favorit!

Soffa 

INFINI 2-SITS SOFFA

Artikelnr:
Laddar ditt pris
Bredd216 cm
Höjd80 cm
Djup90 cm
BenAluminium
Designer
Produktblad
2-sitssoffa - Stalands - köp 2-sitssoffor online & i butik - INFINI 2-SITS SOFFA - ctl00_cph1_ctl00

Carl-Henrik Spak

Carl-Henrik Spak Spak är mångfaldigt prisbelönt och hans design präglas av renhet och tidlöshet samt av en svensk designtradition - men också en internationell känsla, finish och elegans.

Läs mer om Carl-Henrik Spak