Webbshop
Butiker
Kundservice

karta_Stalands_butiker.png

MÖBLER RUNT HELA STAN
Vi finns runt hela stan: Nacka, Södermalm, Vällingby, Sollentuna, Täby och Kungens Kurva.

HITTA_BUTIK-GRA-1.jpg

Mitt_Svenska_Hem-katalog.jpg

VÅR NYA HÖSTKATALOG
Nu är våran höstkatalog här med massor av inspirerande miljöer och tips på hur du kan göra ditt hem mysigt i höstmörkret.

LAS_MER-GRA.jpg

Adea.png

INTERIÖRBUTIKEN.SE
I hjärtat av Södermalm hittar du Interiörbutiken, vår systerbutik med exklusiva designmöbler.

BESOK_INTERIORBUTIKEN-GRA-1.jpg

Soffa 2-sits

STRESSLESS E300

StresslessE3002s14218-stalben.jpg

Stressless E300, 2-sitssoffa i läder Batick och stålben. E300 är en modulsoffan med många möjligheter och inbyggd flexibel sittvinkel- ErgoAdapt. Denna kombination i läder Batick, pris enligt ovan.

Med mjuka kurvor, lyxiga dynor och rena linjer är E300 en elegant twist på den moderna soffan. Utöver den design och kvalitet som Stressless soffor är berömda för är E300 också utrustad med Stressless patenterade ErgoAdapt®-system. ErgoAdapt är utvecklat av Stressless och gör att soffans dynor lutas automatiskt när du sätter dig så att kroppen får en perfekt sittställning.

Det briljanta med ErgoAdapt är att om du föredrar att ligga i soffan så höjs dynan automatiskt till en plan position så att kroppen får en perfekt liggställning. Eleganta linjer och skulpterade proportioner gör E300 till det självklara valet för de som vill ha det bästa av modern skandinavisk design.

Soffa 2-sits

STRESSLESS E300

Laddar ditt pris
MaterialStålram påspända flexo-fjädrar, formgjuten polyuretan kallskum, blockgjuten och formskuren PU kallskum, supersoft polyesterfiber.
Bredd184 cm
Höjd73 cm
Djup97 cm
Artikelnummer
Produktblad

Tillbehör: