Webbshop
Butiker
Kundservice

5 ANLEDNINGAR
ATT VÄLJA STALANDS

MER ÄN 70 ÅRS ERFARENHET AV MÖBLER.

Vi har hjälpt svenska folket att skapa drömhem i mer än 70 år. Vi kan möbler helt enkelt.

KLASSIKER. ALLTID HOS STALANDS.

Hos oss hittar du alltid populära designklassiker som Jetson, Lamino och Lilla Åland bland mycket annat.

SNABB LEVERANS AV LAGERVAROR. 

Vi har mer än 500 produkter i lager för snabb leverans inom 1-7 dagar.

MER ÄN 10.000 PRODUKTER I SORTIMENTET.

Vi har det mesta i möbelväg. Och vi utökar ständigt sortimentet.

MÖBELUTSTÄLLNINGAR I BUTIKERNA.

Besök våra stora möbelutställningar så att du kan klämma och känna på din nya möbel.


Skandinaviska_varumarken_hos_stalands_ny_sista_dagen_2.jpg

Besök våra stora utställningar med kända skandinaviska kvalitetsmöbler.

Möbler för livsnjutare som värdesätter ett gediget hantverk, god design och extra skön sittkomfort. Just nu har vi extra förmånliga erbjudanden på ett urval av våra varumärken från Skandinavien. 

Se alla erbjudanden här nedan eller i våra butiker.

Passa på! Erbjudanden på kvalitetssängar t.o.m måndag den 25 mars, kl 21.00.

15-20 % rabatt.

15 % på vårt sortiment av Linie Designs snygga mattor. Köp enkelt online eller välkommen in till någon av våra butiker för att titta, känna och få proffsig hjälp. Se sortimentet här.

Är du sugen på en ny snygg lampa? Just nu har vi 10 % på Belids fina lampor för alla smaker. Köp enkelt online eller besök någon av våra butiker. Se hela vårt sortiment här.

Nu har vi förmånliga erbjudanden på ett urval av våra skandinaviska, välkända varumärken. Vad sägs om 10% på Bröderna Anderssons, 10% på varor från Brunstad med extra bra priser på soffan Stream. 10% erbjuds också på sofforna Epok, Eton och Flex samt nya fåtöljen Vellino. Vi har även 10% på danska Skovby med smakfulla möbler för mat- och vardagsrum. En ytterligare favorit med kampanjpris är soffbordet Flower från Swedese.

 Vi kan fåtöljer!


Fåtölj Stressless Tokyo med justerbart nackstöd är ett nytillskott i Ekornes Stressless-serie och erbjuder alla de älskade komfortegenskaperna. Specialpris 13.847:- (16.290:-)

 

Fåtöljen Stressless Metro är en omtyckt favorit med slanka eleganta linjer, naturligtvis tillsammans med samma höga kvalitet och otroliga komfort. Specialpris 15.990:-   (20.550:-)

10-15% Rabatt på hela sortimentet från utvalda leverantörer!

Fåtöljen Prime från Conform en fantastiskt skön, svensktillverkad och ergonomiskt designad modell i läder med vackra detaljer i ek. Nu till kampanjpris 15.780:- (18.780:-)

Fåtöljen Master är en svensktillverkad, härlig fåtölj med steglös justering av rygglutning och fotstöd samt justerbart nackstöd - allt för att hitta din personliga favoirt. Nu till kampanjpris 19.990:- (23.450.-)