Webbshop
Butiker
Kundservice
Ställbar säng

STÄLLBAR SÄNG MOON 200 INK GAVEL OCH BÄDDMADRASS

Ställbar-säng-Moon-200-med-gavel-o-bm.jpg

Bilden visar: TYG TARIM 16/BEN NR.1 OLJAD EK 11CM

Ställbara sängen Moon inklusive ben, gavel och bäddmadrass från Svenska Hems /Stalands nya sängkoncept Moon - en flexibel och bred sängkollektion. Den ställbara sängen erbjuder underbar komfort och design i kombination med bästa teknik.

Sängen är uppbyggd avd 5-zonad dubbelfjädrande pocketresår med vändbara kassetter för enkel och maximal justering av komfort omgiven av fibertex, kallskum och stretch samt  stabil ram i svenskt massivt trä. Höjd med ben ca 63 cm. Vändbar bäddmadrass i pikerad och kantsydd jerseystretch (utan kuvertsömnad) med kärna av fibervadd och supersoft skum. Drivs med en tystgående motor med 5 års garanti samt trådlös fjärrkontroll som enkelt justerar sängens position efter dina önskemål. 

De vändbara kassetterna gör det enkelt att justera sängens fasthet genom att  vända på kassetterna som här säljs i en förutbestämd ordning.

Exempel: sängen mjuk/medium + medium mjuk kommer med två stommar varav den ena har en kassett med den mjukare sidan upptill och medium nedtill, medan den andra stommen har tvärtom - medium överst och mjuk nedtill. Önskar man justera vänder man själv på kassetten för att ändra vilken del av kassetten som ligger överst.

I priset ingår:

  • 2 stycken 90x200 cm ställbar säng
  • 2x90 cm bäddmadrass Sirius
  • Gavel Ceres i pikerad modell
  • 4-pack ben i metall
Ställbar säng

STÄLLBAR SÄNG MOON 200 INK GAVEL OCH BÄDDMADRASS

Artikelnr:
Laddar ditt pris
Bredd180 cm
Höjd140 cm
Längd200 cm
Produktblad