Webbshop
Butiker
Kundservice
Ställbar

DIPLOMAT 2018 STÄLLBAR SÄNG

Diplomat_ställbar_inkl ekben och bäddmadrass 459.jpg

Bilden visar: DIPLOMAT 2018 STÄLLBAR | INKL BM SOFTLINE I SAMT EKBEN 14 CM.  MEDIUM/ANTRACIT 459

Zonindelat Sense Pocket fjädersystem med inbyggt stöd för korsryggen.
  
Dream är basmodellen av justerbara sängar från Jensen. Dream har ett funktionellt system med de mest nödvändiga funktionerna. Jensen Dream bygger på ett steglöst system som antingen kan läggas i en sängram eller på ben. Madrassen på ramen är en Jensen vändbar madrass.


Online visar vi endast ett urval av olika komfortalternativ och mått. Du är alltid välkommen in till våra butiker och få hjälp av våra sängspecialister.

Detta utförande innefattar:
- Ramsäng 90x200 cm
- Bäddmadrass SoftLine 1
- 4 konade vitlaserade ekben 14 cm
- Välj fasthet Medium/Soft/Fast
- Färg Antrachite 459

Jensen madrass med 5 års totalgaranti och 25 års garanti mot ram- och fjäderbrott.

Softline I är en elastisk och uppbyggd madrass gjord  att forma sig efter din kropp. Består av stöd och bärande material av härdade fjädrar som inte mister sin spänstighet vid användning. Rekommendation är att huvudmadrassen vänds med jämna mellanrum.  Överdraget på din bäddmadrass är tvättbar i 60°C. Använd små mängder tvättmedel och skonsam centrifugering. Överdraget ska sträckas i fuktigt tillstånd och därefter omedelbart hängas på tork, för att undvika missfärgning av tyget. Bäddmadrassens tyg kan vid tvätt krympa något, men kommer att sträckas ut till sin ursprungliga form redan efter ett par dagars användning. Vi rekommenderar att du regelbundet luftar och/eller dammsuger din säng. 

Ställbar

DIPLOMAT 2018 STÄLLBAR SÄNG

Artikelnr:
Laddar ditt pris
MaterialMassiv träram, tyg, konade vitlaserade ekben
Bredd90 cm
Längd200 cm