Webbshop
Butiker
Kundservice

karta_Stalands_butiker.png

MÖBLER RUNT HELA STAN
Vi finns runt hela stan: Nacka, Södermalm, Vällingby, Sollentuna, Täby och Kungens Kurva.

HITTA_BUTIK-GRA-1.jpg

Mitt_Svenska_Hem-katalog.jpg

VÅR NYA HÖSTKATALOG
Nu är våran höstkatalog här med massor av inspirerande miljöer och tips på hur du kan göra ditt hem mysigt i höstmörkret.

LAS_MER-GRA.jpg

Adea.png

INTERIÖRBUTIKEN.SE
I hjärtat av Södermalm hittar du Interiörbutiken, vår systerbutik med exklusiva designmöbler.

BESOK_INTERIORBUTIKEN-GRA-1.jpg

KONTINENTALSÄNG

SUPREME INKL. BÄDDMADRASS

Jensen-Supreme_73353.jpg

Supreme kontinentalsäng från Jensen är en möbel som finns i 6 olika färgalternativ. Inspirationen är hämtad från Norsk natur. Ulltextilet från Innvik är specialdesignat endast för Supreme. Varje färg kommer i en kombination av textilier. Ett enfärgat textil till ramresårer och vändbara madrasser och ett unikt designtextil till huvudgaveln. 

Supreme har Jensen® Original Zonsystem med Jensen® Aloy® pocketfjädrar (16 cm). Aloy® har en extra mjuk och extra lång skulderzon och inbyggt korsryggstöd. Kroppen sjunker ner i fjädersystemet men får samtidigt bra stöd och gott om plats för axlarna. Stoppningen i Innergetic® latex och jerseystretch i textiliet skapar en liggkomfort som måste upplevas. Jensen Supreme har dubbla sömmar, läcker vertikal viksöm på sidan av den vändbara madrassen, samt en diskret logo broderad på sängens nedre kant. Supreme levereras med Optima bäddmadrass (10 cm).

Jensen Supreme kan fås med seamless. Seamless är en hel textilösning som täcker hela underramen. 

Jensen Optima bäddmadrass
Jensen Optima har stoppning i Innergetic® latex. Den öppna cellstrukturen i Innergetic sörjer för mycket goda luft- och fukttransporterande egenskaper. Stoppningsplattan är perforerad och profilerad. Perforeringen ger en optimal genomluftningsförmåga, profileringen ger en mjukare och fastare sida. Bakterier och kvalster trivs dåligt i latex, därför blir sängklimatet renare och friskare. Jensen Optima innehåller Quallofill Allerban fiber. Den volymiösa och lyxiga bäddmadrassen har en vackert quiltad design. Bolstret är tillverkad i en Kairo kvalitet som ger en fantastisk ”soft-touch” upplevelse. Kairo är en viskos med mycket hög kvalitet som har dom bästa fukttransporterande och värmereglerande egenskaperna. Textilets egenskaper gör att det känns extra behagligt mot kroppen, och ger en delikat och lyxig upplevelse.

  • Ingår i priset:
  • • Jensen Supreme kontinental 180x200 cm.
  • • Bäddmadrass Jensen Optima 180x200 cm (10 cm). 
  • • Komfort medium/medium och medium/fast hel kassett. 
  • • Tyg Evening Anthracite (330).

* Exklusive sängben.

KONTINENTALSÄNG

SUPREME INKL. BÄDDMADRASS

Laddar ditt pris
MaterialTyg Evening antracite 330.
Bredd180 cm
Längd200 cm
Artikelnummer
Produktblad