Webbshop
Butiker
Kundservice
Kontinentalsäng

DIPLOMAT 2018 - JENSEN KONTINENTALSÄNG

Jensen_Diplomat kontinental.jpg

Bilden visar: DIPLOMAT 2018 180X200 CM/GREY 457

Diplomat kontinentalsäng med de allra bästa i Jensens liggkomfort – Pocket om Pocket Technology.

Zonindelat Sense Pocket fjädersystem med inbyggt stöd för korsryggen. Den kommer i en läcker möbeltextil med dubbelsöm och 4 färgalternativ. Dubbla madrasser med upp till tre individuella Jensen Pocket fjädersystem. Sängen har hela liggytor utan några hårda kanter i mitten. Du väljer din individuella fastighetsgrad för respektive sida av sängen. Välj mellan Medium / Fast, Medium/Medium eller Fast/ Fast.

Sängen finns med olika komfortalternativ samt mått. Vi presenterar endast ett urval av sortimentet online. Har vi inte det du söker, välkommen in till någon av våra butiker så hjälper våra sängspecialister dig vidare.

Detta utförande innefattar följande:
Kontinentalsäng 180x200
Bäddmadrass SoftLine 1
Komfort, välj mellan : Medium/Fast, Medium/Medium, Fast/Fast.
Tyg i färg Grey 457

Samtliga Jensenmadrasser har 5 års totalgaranti och 25 års garanti mot ram- och fjäderbrott.

I garantibeviset som följer med madrassen kan du läsa de fullständiga villkoren. Alla Jensens sängar och madrasser designas och tillverkas i Norge.

Ben köps separat!

Jensen madrasser är elastiska och är uppbyggda för att forma sig efter kroppen. Du kan efter en tids användning uppleva att sängen ”sätter sig”, vilket är helt normalt. Madrassens stöd och bärande material består av härdade fjädrar som inte mister sin spänstighet vid användning. För att säkra livslängden på din madrass rekommenderar vi att huvudmadrassen vänds med jämna mellanrum. (Gärna 4 gånger per år).

TVÄTT OCH RENGÖRING Du kan tvätta överdraget på din bäddmadrass i 60°C. (TempSmart 40°C). Använd små mängder tvättmedel och skonsam centrifugering. Överdraget ska sträckas i fuktigt tillstånd och därefter omedelbart hängas på tork, för att undvika missfärgning av tyget.

Bäddmadrassens tyg kan vid tvätt krympa något, men kommer att sträckas ut till sin ursprungliga form redan efter ett par dagars användning.

Vi rekommenderar att du regelbundet luftar och/eller dammsuger din säng.

BÄDDMADRASS Utsätt inte bäddmadrassens stoppningsmaterial för värme och direkt solljus vid vädring/torkning

Kontinentalsäng

DIPLOMAT 2018 - JENSEN KONTINENTALSÄNG

Artikelnr:
Laddar ditt pris
MaterialTräram, tyg
Bredd180 cm
Längd200 cm