Webbshop
Butiker
Kundservice
Kontinentalsäng

SKAFTÖ CPS INKL. BÄDDMADRASS LUXURY

skafto_1417_large_webb.jpg

Kontinentalsäng Skaftö Carpe Diems mest exklusiva kontinentalsäng. I denna säng påverkar du själv sängens egenskaper med en enkel knapptryckning för att den ska passa just din kropp och dina former. Tack vare den rörliga mittsektionen i botten av sängen kan du nu oavsett vikt och längd skapa en perfekt harmoni mellan höft- och axelparti på ytan av sängen.

Skaftö innehåller vårt patenterade och unika Contour Pocket System (CPS) för maximal tryckavlastning och följsamhet. Skaftö är det optimala alternativet för dig som vill kunna påverka din liggkomfort. Unika lösningar för unika människor gör Skaftö till drömsängen för den som letar efter något alldeles extra. Allt detta i kombination med en stilren, ståtlig och elegant design.

Skaftö levereras med trådlös fjärrkontroll som styrs via radiofrekvens. LED-belysning under sängen ger ett svagt ledljus i mörker.

På toppen av sängen ligger vår ytmjuka och följsamma bäddmadrass Luxury med bomullsstoppad sommarsida, ullstoppad vintersida och talalaylatex i mitten. Praktiskt och bekvämt året om. Höjd 7.5 cm.

Skaftö finns i 8 standardfärger och i storlekarna 90, 105, 120, 140, 160, 180 och 210 cm.
Här kan du köpa kontinentalsängen Skaftö och bäddmadrass Luxury i tyg Luxury, komfort medium/fast och i tre storlekar. Pris är exklusive sängben.

  • Ingår i priset:
  • Kontinentalsäng Skaftö 160-210x200 cm
  • Bäddmadrass Luxury 160-210x200 cm
    Komfort medium/fast

Om du vill beställa i annat tyg eller storlek kan du kontakta någon av våra butiker.

Se även våra bäddmadrasser och sänggavlar.


Kontinentalsäng

SKAFTÖ CPS INKL. BÄDDMADRASS LUXURY

Artikelnr:
Laddar ditt pris
Bredd160-210 cm
Längd200 cm