Webbshop
Butiker
Kundservice

5 ANLEDNINGAR
ATT VÄLJA STALANDS

MER ÄN 70 ÅRS ERFARENHET AV MÖBLER.

Vi har hjälpt svenska folket att skapa drömhem i mer än 70 år. Vi kan möbler helt enkelt.

KLASSIKER. ALLTID HOS STALANDS.

Hos oss hittar du alltid populära designklassiker som Jetson, Lamino och Lilla Åland bland mycket annat.

SNABB LEVERANS AV LAGERVAROR. 

Vi har mer än 400 produkter i lager för snabb leverans inom 1-7 dagar.

MER ÄN 7000 PRODUKTER
I SORTIMENTET.

Vi har det mesta i möbelväg. Och vi utökar ständigt sortimentet.

MÖBELUTSTÄLLNINGAR I BUTIKERNA.

Besök våra stora möbelutställningar så att du kan klämma och känna på din nya möbel.
LEVERANS AV MÖBLER

Legitimation vid leverans
När du tar emot en leverans behöver du kunna legitimera dig med en giltig legitimation. Om en annan person (ombud) tar emot leveransen behöver ombudet visa upp BÅDAS GILTIGA LEGITIMATIONER samt orderbekräftelsen.

Kontrollmätning
Viktigt att tänka på om du köper en stor möbel t.ex soffa, är att du kontrollmäter utrymmen som hiss, trappuppgång, dörrar och liknande. Allt för att vi ska kunna leverera hela vägen in i din bostad. Emballaget gör att varan kan bli längre och bredare.

Leveransalternativ - välj det som passar dig bäst

1.
Hämta själv (0 kr)
Du kan alltid välja att själv hämta varorna på vårt hämtlager i Kungens Kurva. Om du väljer detta alternativ, meddelar vi dig när dina varor finns klara för avhämtning. Adressen till vårt hämtlager är Månskärsvägen 10 C i Kungens Kurva (se på karta). Att hämta varorna själv är självklart kostnadsfrittOm en annan person (ombud) ska hämta försändelsen behöver ombudet visa upp BÅDAS GILTIGA LEGITIMATIONER samt ORDERBEKRÄFTELSEN.

2.
Postpaket vid webbköp (99 kr)
Mindre försändelser (kortare än 1,5 m och lättare än 20 kg) skickas som paket/brev med Posten och kan hämtas på närmaste utlämningsställe. Du får en avisering via SMS eller som avi när paketet finns redo för avhämtning. Kostnaden för detta leveranssätt är 99 kr.

3.
Hemleverans inom Storstockholm, helgfri vardag 08-17 (890 kr)

Vårt bekvämaste leveranssätt, oavsett om du handlar på nätet eller i butik. Hemleverans helgfri vardag kl 8-17 med inbärning av två man samt uppackning och avemballering (vi tar också med emballaget). Montering ingår i vissa fall, t ex montering av gavel på säng eller ben på soffor och matbord. Utemöbler och våningssängar monteras aldrig. Vi tar kontakt med dig så fort dina varor finns klara för leverans och bokar en tid som passar dig. Det sker antingen via e-post, sms eller telefon. Pris för hemleverans är 890 kr.

4.
Hemleverans inom Storstockholm, helgfri vardag 18-22 (490 kr)

Vi erbjuder leverans på kvällstid helgfri vardag mellan kl 18-22 (gäller köp i webbshoppen och i butik är det endast lagervaror). Leveransen sker med Bring och endast en man, vilket innebär att du själv måste hjälpa till att bära. Chauffören hjälper till att bära innanför din ytterdörr. Ingen montering eller avemballering ingår. Pris för denna hemleverans är 490 kr.

5.
Hemleverans utanför Storstockholm, helgfri vardag 08-17 (890 kr)
Utanför Stor-Stockholm vid hemleverans, levereras försändelsen till ytterdörr eller trappuppgångsdörr, förutsatt att lastbil kan ta sig dit. Leveransen telefonaviseras till något av de telefonnummer du angivit, tidsbokas och levereras till dig helgfri vardag kl 8-17. På vissa orter är leveranstiden mer flexibel och detta kan du få närmare besked om i samband med att transportören kontaktar dig. Pris för hemleverans utanför Storstockholm är 890 kr.

OBS: Detta leveransalternativ gäller endast köp som görs i webbshoppen. Bor du utanför Storstockholm och vill handla i någon av våra fysiska butiker, ber vi dig att prata med butiken om vilka hemleveransmöjligheter som finns.

Kontakta leveransavdelningen

Om du vill komma i kontakt i med oss gällande leveranser kan du skicka ett mejl till leverans@stalands.se eller ringa oss på 08-556 505 60 (telefontid helgfri vardag 10-16, lunch 13-14). Du kan också använda formuläret nedan.

TIPS: Om du har handlat i någon av våra fysiska butiker rekommenderar vi att du i första hand pratar med dem gällande din leverans. Du hittar kontaktuppgifter till respektive butik under rubriken Butiker i menyn ovan.
 

 Namn * 

Telefon * 

E-postadress *

 
Skriv ditt meddelande här:

* Obligatoriska fält