Webbshop
Butiker
Kundservice

Bra att tänka på

________________________________________________________________________________________________________________________________

INFÖR DIN MÖBELLEVERANS

Om du köper en stor möbel t.ex. en soffa, är det viktigt att du kontrollmäter utrymmen som hiss, trappuppgång, dörrar och liknande. Allt för att vi ska kunna leverera hela vägen in i din bostad. Emballaget gör att varan kan bli längre och bredare.

För att undvika skada hemma hos dig när vi levererar, ber vi dig plocka undan saker som kan vara i vägen, skydda känsliga mattor/golv och gör plats för din nya möbel/möbler. 

Vid beställning från mitten av maj och framåt är det bra att tänka på att våra leverantörer och deras fabriker har sommar- och semesterstängt under ett antal veckor, varför leveranstiden då kan bli längre än i vanliga fall. Vi återkopplar dock om leveranstiden skulle vara längre än drygt åtta veckor.

________________________________________________________________________________________________________________________________

VISKOSMATTOR

Viskos är ett mycket exklusivt material. Med en unik känsla och vacker lyster.

Mattor gjorda av Viskos är känsligt för väta och vatten/vätskor. Vätska på mattan kan orsaka beständiga skador/fläckar.
Vi rekommenderar att spray-impregnera din Viskosmatta. Det bästa för mattan är att lämna in den till en mattvätt för impregnering.

Mattan släpper under den första tiden ifrån sig överskottsfibrer. Dammsug mattan med planmunstycke utan borst, i luggens riktning, så avtar överskottsfibrerna med tiden. Använd aldrig roterande borsthuvud.

Vid statisk belastning av tunga möbler kommer viskosmattans lugg att plattas till
där luggen punktbelastas. Detta är en helt naturlig egenskap hos dessa, och många andra mattor.

Vid behov kan Viskosmattor plantvättas hos professionell mattvätt.

Vi avråder från all annan typ av tvätt.