Webbshop
Butiker
Kundservice
Skåp

SKÅP PRIO - HÖG

prio-21-1.jpg

Skåp Prio finns i fem olika utföranden för att passa olika behov och boenden. Prio är en hel förvaringsserie som utgörs av skåp och vitriner. Prio finns i björk och ek med olika ytbehandlingar eller kulör.
Genom att alla beståndsdelar är gjorda i trä upplevs Prio exklusiv och naturnära. Det vackra i massivt trä visas upp i detaljer såsom urskålningen av toppen och handtagen samt den avrundade benställningen.

Skåp

SKÅP PRIO - HÖG

Artikelnr:
Laddar ditt pris
MaterialMassiv björk eller ek.
Bredd90 cm
Höjd120 cm
Djup39 cm
Måns Sjöstedt_yellon.jpg

Måns Sjöstedt/ Yellon

Måns H Sjöstedt är utbildad industridesigner på Lunds Universitet och arbetar sedan 2007 på Yellon. En byrå som delar hans vision om gränslösa arbeten och samarbeten inom arkitektur, design och kommunikation. Yellon har en spännande samling människor och kompetenser som ger byrån möjlighet att hitta nyskapande och heltäckande lösningar för kundernas utmaningar. 

Som formgivare strävar Måns efter att uppnå en harmonisk balans mellan helheten, detaljerna och proportionerna. Han lyfter fram det enkla och karaktäristiska i varje objekt. Gärna med inslag av lekfullhet och något oväntat. 

“Med Prio-serien har jag framförallt fokuserat på medveten enkelhet. Ett av Stolabs kärnvärden som också ligger väldigt nära mitt eget sätt att arbeta med formgivning. Projektet har varit en balansgång mellan att förenkla och samtidigt tillföra funktion och formattribut som gör serien till något eget”.

Läs mer om Måns Sjöstedt/ Yellon