Webbshop
Butiker
Kundservice
Skåp

SKÅP PRIO 7075

Skåp_Prio 7075_massiv björk ljus mattlackad_stolab_160295.jpg

Bilden visar: MASSIV BJÖRK LJUS MATTLACKAD 3

Alla beståndsdelar i detta vackra skåp är gjort i massivt trä, ger skåpet Prio dess naturnära look.

Detaljer som urskålningen av topp, handtagen samt den avrundade benställningen ger skåpet sin exklusivitet.

Online presenterar vi endast ett urval av de varianter som finns för detta skåp. För ett bredare sortiment är ni välkomna in till våra butiker.

Skåp

SKÅP PRIO 7075

Artikelnr:
Laddar ditt pris
MaterialMassiv björk | Ljus mattlackad
Bredd90 cm
Höjd80 cm
Djup39 cm
Måns Sjöstedt_yellon.jpg

Måns Sjöstedt/ Yellon

Måns H Sjöstedt är utbildad industridesigner på Lunds Universitet och arbetar sedan 2007 på Yellon. En byrå som delar hans vision om gränslösa arbeten och samarbeten inom arkitektur, design och kommunikation. Yellon har en spännande samling människor och kompetenser som ger byrån möjlighet att hitta nyskapande och heltäckande lösningar för kundernas utmaningar. 

Som formgivare strävar Måns efter att uppnå en harmonisk balans mellan helheten, detaljerna och proportionerna. Han lyfter fram det enkla och karaktäristiska i varje objekt. Gärna med inslag av lekfullhet och något oväntat. 

“Med Prio-serien har jag framförallt fokuserat på medveten enkelhet. Ett av Stolabs kärnvärden som också ligger väldigt nära mitt eget sätt att arbeta med formgivning. Projektet har varit en balansgång mellan att förenkla och samtidigt tillföra funktion och formattribut som gör serien till något eget”.

Läs mer om Måns Sjöstedt/ Yellon