Webbshop
Butiker
Kundservice


5 ANLEDNINGAR
ATT VÄLJA STALANDS

MER ÄN 70 ÅRS ERFARENHET AV MÖBLER.

Vi har hjälpt svenska folket att skapa drömhem i mer än 70 år. Vi kan möbler helt enkelt.

KLASSIKER. ALLTID HOS STALANDS.

Hos oss hittar du alltid populära designklassiker som Jetson, Lamino och Lilla Åland bland mycket annat.

SNABB LEVERANS AV LAGERVAROR. 

Vi har mer än 500 produkter i lager för snabb leverans inom 1-7 dagar.

MER ÄN 10.000 PRODUKTER I SORTIMENTET.

Vi har det mesta i möbelväg. Och vi utökar ständigt sortimentet.

MÖBELUTSTÄLLNINGAR I BUTIKERNA.

Besök våra stora möbelutställningar så att du kan klämma och känna på din nya möbel.


HYLLA

LIBRI 2 HYLLPLAN

libri_natur.jpg
SWEDESE-KiteLibri_2.jpgSWEDESE_Norma_Libri_Grace_Divido_2.jpgswedese_libri_nyhet_1_3.jpgswedese_libri_news_3.jpgswedese_libri_lowres_1.jpg

Hylla Libri med 2 hyllplan, fungerar lika bra som solitär eller i kombination. Mot vägg står flera hyllor i bredd, rygg mot rygg bildar de en fristående hylla eller i rad ut från vägg skapas en rumsavdelare.

Hyllan har ställlbara ben som kan justeras i höjd efter montering. Levereras med beslag för montering mot vägg eller för montering i kombination.

HYLLA

LIBRI 2 HYLLPLAN

Artikelnr:
Laddar ditt pris
MaterialAsk, natur eller laserad.
Bredd38 cm
Höjd77 cm
Djup30 cm
Designer
Hyllor - vägghyllor & hyllsystem - möbler & inredning - Stalands - LIBRI 2 HYLLPLAN - ctl00_cph1_ctl00

Michaël Bihain

Den sorts noggranna research som resulterar i det uppenbara, det självklara och kanske till och med det förutbestämda: symbiosen mellan nutida livsstil och vårt kollektiva minne.

Michaël Bihain är en av Europas mest kreativa nutida designer. Han är också formgivaren som inte avslutar. Bihains mål med sina objekt är att deras användare ska fortsätta den kreativa processen. Tıngen är tänkta att fungera en och en – eller tillsammans för att bilda en ny helhet. Det Bihain räcker över är en stafettpinne. Som den prisbelönta och oförglömliga, stegliknande bokhyllan Libri för Swedese, som kan användas antingen som skulptur eller för att skapa en närmast traditionell bokhyllevägg.

Belgiska Michaël Bihain är utbildad slaktare och snickare. Han studerade inredningsarkitektur på St Luc Institute i Liège och på Hull University i England. På sitt kontor i Bryssel och på sin workshop i Louveigné arbetar han med formgivning av möbler, accessoarer och inredningar. Han undervisar på St Luc Institute i Liège, har vunnit en rad priser och finns representerad i samlingen på Seouls Design Museum i Sydkorea.

Läs mer om Michaël Bihain