Webbshop
Butiker
Kundservice
SKÅP

STRING VITRINSKÅP

String-vitrinskap-stalands
String_System_New_Solid_mindre.jpgString_System_Grey_mindre.jpg2JM_0015_131_mindre.jpg20101020_STRING_PSmith_38444_mindre.jpg

String-vitrinskåp passar till String gavel med 30 cm djup och kan hängas direkt på gavlarna. Skåpet har två skjutdörrar i glas med aluminiumhandtag samt hylla i härdat glas. Välj mellan vit, björk, ek, grå, svart, beige eller valnöt. Vitrinskåpet String passar String och String Plexi.

String® system ritades redan 1949. På 60 år har det förvandlats från banbrytande idé till en av de mest älskade skandinaviska designklassikerna. Systemets delar är så väl uttänkta att de går att kombinera nästan hur som helst. De luftigt smäckra gavlarna gör det möjligt att bygga en stor hylla som sväljer hur mycket som helst, och ändå se lätt och smidig ut. Delarna finns i en mängd färger och material. Men måtten har aldrig ändrats.

Därför kan en String® alltid byggas om, förnyas och förändras.

SKÅP

STRING VITRINSKÅP

Artikelnr:
Laddar ditt pris
MaterialMDF, glas.
Bredd78 cm
Höjd42 cm
Djup30 cm
Hyllor - vägghyllor & hyllsystem - möbler & inredning - Stalands - STRING VITRINSKÅP - ctl00_cph1_ctl00

Nils Strinning - möbler & heminredning - Stalands

NILS STRINNING

Nils Strinning (1917–2006) var en av de stora designers som i mitten av förra århundradet lade grunden till det som idag kallas ”Scandinavian design” när Nils Strinning ritade string®. 1949 lyckades han med något som mycket få arkitekter eller designers kan uppnå, hur länge de än försöker.

Läs mer om Nils Strinning - möbler & heminredning - Stalands