Webbshop
Butiker
Kundservice
HYLLPLAN

STRING TIDSKRIFTSHYLLA TRÄ BRED

String-tidsskriftshylla-trä-bred-Stalands
String_System_New_Solid_mindre.jpgString_System_Grey_mindre.jpgString_1b_2014_mindre.jpg2JM_0015_536_mindre.jpg2JM_0015_131_mindre.jpg20101020_STRING_PSmith_38444_mindre.jpg

String tidskriftshylla i trä finns i vitt, svart, grått samt i ek och valnöt. String® system ritades redan 1949. På 60 år har det förvandlats från banbrytande idé till en av de mest älskade skandinaviska designklassikerna. Systemets delar är så väl uttänkta att de går att kombinera nästan hur som helst. De luftigt smäckra gavlarna gör det möjligt att bygga en stor hylla som sväljer hur mycket som helst, och ändå se lätt och smidig ut. Delarna finns i en mängd färger och material. Men måtten har aldrig ändrats. Därför kan en String® alltid byggas om, förnyas och förändras.

HYLLPLAN

STRING TIDSKRIFTSHYLLA TRÄ BRED

Artikelnr:
Laddar ditt pris
MaterialMDF, valnöt, björk eller ek.
Bredd78 cm
Djup30 cm
Hyllor - vägghyllor & hyllsystem - möbler & inredning - Stalands - STRING TIDSKRIFTSHYLLA TRÄ BRED - ctl00_cph1_ctl00

Nils Strinning - möbler & heminredning - Stalands

NILS STRINNING

Nils Strinning (1917–2006) var en av de stora designers som i mitten av förra århundradet lade grunden till det som idag kallas ”Scandinavian design” när Nils Strinning ritade string®. 1949 lyckades han med något som mycket få arkitekter eller designers kan uppnå, hur länge de än försöker.

Läs mer om Nils Strinning - möbler & heminredning - Stalands