Webbshop
Butiker
Kundservice
Skåp 

STRING SKÅP/SPEGELDÖRRAR

string_cabinet_white_mirror.jpg
String_20_spegeldörr.jpg

String skåp/spegeldörrar med skjutdörrar i spegelglas. Skåpet har ett löstagbart hyllplan i glas, handtag i rostfritt stål och finns i färgerna Vit samt Grå. Skåpet kan med fördel placeras i badrum, men även i kök, barnrum eller hall.

String® system ritades redan 1949. På 60 år har det förvandlats från banbrytande idé till en av de mest älskade skandinaviska designklassikerna. Systemets delar är så väl uttänkta att de går att kombinera nästan hur som helst. De luftigt smäckra gavlarna gör det möjligt att bygga en stor hylla som sväljer hur mycket som helst, och ändå se lätt och smidig ut. Delarna finns i en mängd färger och material. Men måtten har aldrig ändrats. Därför kan en string® alltid byggas om, förnyas och förändras. 

Skåp 

STRING SKÅP/SPEGELDÖRRAR

Artikelnr:
Laddar ditt pris
MaterialMDF, Spegelglas
Bredd78 cm
Höjd37 cm
Djup20 cm
Hyllor - vägghyllor & hyllsystem - möbler & inredning - Stalands - STRING SKÅP/SPEGELDÖRRAR - ctl00_cph1_ctl00

Nils Strinning - möbler & heminredning - Stalands

NILS STRINNING

Nils Strinning (1917–2006) var en av de stora designers som i mitten av förra århundradet lade grunden till det som idag kallas ”Scandinavian design” när Nils Strinning ritade string®. 1949 lyckades han med något som mycket få arkitekter eller designers kan uppnå, hur länge de än försöker.

Läs mer om Nils Strinning - möbler & heminredning - Stalands