Webbshop
Butiker
Kundservice
HYLLPLAN

STRING ARBETSSKIVA

String-arbetsskiva-stringhylla-Stalands
string_hyllsystem5.jpgstring_hyllsystem4.jpgstring_hyllsystem.jpgJK_WhitePlex1webb.jpgJK_White2webb.jpgJK_BlackWalnut1webb.jpg

String arbetsskiva är ett tillskott till Strings hyllssystem som ritades redan 1949. Arbetsskivan finns i vit, grå, ek, ask,beige, valnöt eller svartbetsad ask.

På 60 år har det förvandlats från banbrytande idé till en av de mest älskade skandinaviska designklassikerna. Systemets delar är så väl uttänkta att de går att kombinera nästan hur som helst. De luftigt smäckra gavlarna gör det möjligt att bygga en stor hylla som sväljer hur mycket som helst, och ändå se lätt och smidig ut. Delarna finns i en mängd färger och material. Men måtten har aldrig ändrats. Därför kan en string® alltid byggas om, förnyas och förändras.

String arbetsskiva passar endast till gavlar med 30 cm djup. 

HYLLPLAN

STRING ARBETSSKIVA

Artikelnr:
Laddar ditt pris
MaterialMDF, ek, björk eller valnöt.
Bredd78 cm
Djup58 cm
Hyllor - vägghyllor & hyllsystem - möbler & inredning - Stalands - STRING ARBETSSKIVA - ctl00_cph1_ctl00

Nils Strinning - möbler & heminredning - Stalands

NILS STRINNING

Nils Strinning (1917–2006) var en av de stora designers som i mitten av förra århundradet lade grunden till det som idag kallas ”Scandinavian design” när Nils Strinning ritade string®. 1949 lyckades han med något som mycket få arkitekter eller designers kan uppnå, hur länge de än försöker.

Läs mer om Nils Strinning - möbler & heminredning - Stalands