Webbshop
Butiker
Kundservice
SIDEBOARD

VITI 1D 2L

Viti_1_dorr_2_lador.jpg
Handtag-metal_mot_grey-879x1024.jpgHandtag-koppar_mot_vit-879x1024.jpg

Sideboard Viti designat av Stina Sandwall. Enkel och elegant förvaring för hemmets alla rum. Stina Sandwalls tanke med förvaringen var att skapa ett klassiskt skåp med fina detaljer. Stina ville skapa en unik detalj på skåpet och fokuserade då lite extra på handtaget. Med inspiration från Island med varma källor och vulkaner fick handtaget sin unika form, därav namnet Viti. 

Sideboardet finns i fler utföranden.

SIDEBOARD

VITI 1D 2L

Artikelnr:
Laddar ditt pris
MaterialVit/khaki, ek och handtag i krom eller mässing.
Bredd120 cm
Höjd80 cm
Djup42 cm
Designer
Produktblad
Byråer - ny byrå - möbler & heminredning - Stalands - VITI 1D 2L - ctl00_cph1_ctl00

Stina Sandwall

Stina Sandwall har sedan sin examen från Beckmans 1999 arbetat inom den egna firman Sandwall Design AB som frilansande formgivare. Projekten har i huvudsak omfattat produktformgivning men även arkitektur och inredning. Med produkter för uppdragsgivare som bl a Asplunds, SnickarPer, SnickarLaget, Lidhults, Askul, Svenssons, SMD Design och Voice har hennes formgivning blivit uppmärksammad såväl i Sveriges som internationellt. Stina Sandwall har bl a erhållit utmärkelser såsom Utmärkt Svensk Form för dörrserien ”20-hundra” för SnickarPer och nominering till Forum AIR med klädhängaren Hayman för SMD Design.

Bakgrund
Beckmans, har sedan 1999 drivit den egna firman Sandwall Design AB som frilansande formgivare. Arbetar både i Sverige och internationellt.

Läs mer om Stina Sandwall