Webbshop
Butiker
Kundservice
Hurts

OVERTIME

Overtime-Cabinet_white-929x1024.jpg
overtime_hurts_farger_Voice.jpg

Hurtsen Overtime passar bra att kombinera med skrivbordet i samma serie. Overtime-hurts har en enkel och ren design och  finns att få i  tre olika färger, grafit ,vitt och Glans 35. I sortimentet som Voice tagit fram kan vi nämna att denna snygga lilla hurts på hjul passar perfekt till skrivbordet i samma serie, se bild nedan. Interiörer i trä och praktiska dolda hjul, är Overtime-hurtsen en fin fristående enhet likväl som ett komplement till Overtime-skrivbordet.

Kombinera den läckra hurtsen med skrivbordet Overtime i samma serie.

Hurts

OVERTIME

Artikelnr:
Laddar ditt pris
MaterialLaminerad MDF.
Bredd31,2 cm
Höjd55 cm
Djup44,5 cm
Designer
Produktblad
Byråer - ny byrå - möbler & heminredning - Stalands - OVERTIME - ctl00_cph1_ctl00

Stina Sandwall

Stina Sandwall har sedan sin examen från Beckmans 1999 arbetat inom den egna firman Sandwall Design AB som frilansande formgivare. Projekten har i huvudsak omfattat produktformgivning men även arkitektur och inredning. Med produkter för uppdragsgivare som bl a Asplunds, SnickarPer, SnickarLaget, Lidhults, Askul, Svenssons, SMD Design och Voice har hennes formgivning blivit uppmärksammad såväl i Sveriges som internationellt. Stina Sandwall har bl a erhållit utmärkelser såsom Utmärkt Svensk Form för dörrserien ”20-hundra” för SnickarPer och nominering till Forum AIR med klädhängaren Hayman för SMD Design.

Bakgrund
Beckmans, har sedan 1999 drivit den egna firman Sandwall Design AB som frilansande formgivare. Arbetar både i Sverige och internationellt.

Läs mer om Stina Sandwall