Webbshop
Butiker
Kundservice
FOTPALL

STRESSLESS RENO SIGNATURE SVARTBETS

Pall_Stessless_Reno_Sign_Pal_Black.jpg

Fotpall Stressless Reno medium i läder Paloma, med Signature underrede. Det nya underredet Signature Base med Balance Adapt har en mycket exklusiv design där metall och trä möts i en fin harmoni. Bliss finns att välja i flera utförande i läder och olika färger, dessutom finns underredets trädetaljer i 7 olika färger.

Ekornes lanserade den första Stresslessfåtöljen 1971. Det var den första vilfåtöljen någonsin som var anpassad till kroppens behov av rörelse och stöd, vilket beror på att man hela tiden har komforten i fokus. När Ekornes arbetar med att göra Stressless ännu bättre, till exempel genom att utveckla en ny teknisk detalj eller funktion, så accepteras bara förändringar som lyfter komforten till ännu högre nivåer.

Här kan du köpa pall Stressless Reno i läder Noblesse med underrede Signature i svartbets. För att se flera tyg- och läderprover besök någon av våra butiker.

FOTPALL

STRESSLESS RENO SIGNATURE SVARTBETS

Artikelnr:
Laddar ditt pris
MaterialStålram påspända flexo-fjädrar, formgjuten polyuretan kallskum, blockgjuten och formskuren PU kallskum, supersoft polyesterfiber.
Bredd41 cm
Höjd41 cm
Djup40 cm
Produktblad