Webbshop
Butiker
Kundservice


5 ANLEDNINGAR
ATT VÄLJA STALANDS

MER ÄN 70 ÅRS ERFARENHET AV MÖBLER.

Vi har hjälpt svenska folket att skapa drömhem i mer än 70 år. Vi kan möbler helt enkelt.

KLASSIKER. ALLTID HOS STALANDS.

Hos oss hittar du alltid populära designklassiker som Jetson, Lamino och Lilla Åland bland mycket annat.

SNABB LEVERANS AV LAGERVAROR. 

Vi har mer än 500 produkter i lager för snabb leverans inom 1-7 dagar.

MER ÄN 10.000 PRODUKTER I SORTIMENTET.

Vi har det mesta i möbelväg. Och vi utökar ständigt sortimentet.

MÖBELUTSTÄLLNINGAR I BUTIKERNA.

Besök våra stora möbelutställningar så att du kan klämma och känna på din nya möbel.


Fåtölj + pall

STRESSLESS MAGIC LARGE SIGNATURE SVARTBETS

Stressless_Magic_Sign_Pal_Sparrow_Blue.jpg

 Fåtölj och fotpall Stressless Magic medium i läder Batick eller Paloma med underredet Signature i svartbets. Det nya underredet Signature Base med Balance Adapt har en mycket exklusiv design där metall och trä möts i en fin harmoni. Magic finns att välja i flera utförande i läder och olika färger, dessutom finns underredets trädetaljer i 7 olika färger.

Ekornes lanserade den första Stressless-fåtöljen 1971. Det var den första vilfåtöljen någonsin som var anpassad till kroppens behov av rörelse och stöd, vilket beror på att man hela tiden har komforten i fokus. När Ekornes arbetar med att göra Stressless ännu bättre, till exempel genom att utveckla en ny teknisk detalj eller funktion, så accepteras bara förändringar som lyfter komforten till ännu högre nivåer.

För att du ska få maximalt utbyte av din nya vilfåtölj finns Stressless i flera storlekar. De flesta modeller erbjuds i tre storlekar, några i två. Erfarenheten visar att par som köper två stolar ofta behöver var sin storlek. Inga problem! De olika storlekarna syns knappt, men gör stor skillnad för känslan.

Här kan du köpa fåtölj och pall Stressless Magic Signature large i läder Batick eller Paloma med underrede i svartbets. För att se flera tyg- och läderprover besök någon av våra butiker.

Fåtölj + pall

STRESSLESS MAGIC LARGE SIGNATURE SVARTBETS

Artikelnr:
Laddar ditt pris
MaterialStålram påspända flexo-fjädrar, formgjuten polyuretan kallskum, blockgjuten och formskuren PU kallskum, supersoft polyesterfiber. Underrede i svartbets.
Bredd55/91 cm
Höjd46/102 cm
Djup56/84 cm