Webbshop
Butiker
Kundservice
Sök

karta_Stalands_butiker.png

MÖBLER RUNT HELA STAN
Vi finns runt hela stan: Nacka, Södermalm, Vällingby, Sollentuna, Täby och Kungens Kurva.

HITTA_BUTIK-GRA-1.jpg

Mitt_Svenska_Hem-katalog.jpg

VÅR NYA HÖSTKATALOG
Nu är våran höstkatalog här med massor av inspirerande miljöer och tips på hur du kan göra ditt hem mysigt i höstmörkret.

LAS_MER-GRA.jpg

Adea.png

INTERIÖRBUTIKEN.SE
I hjärtat av Södermalm hittar du Interiörbutiken, vår systerbutik med exklusiva designmöbler.

BESOK_INTERIORBUTIKEN-GRA-1.jpg

Fåtölj + pall

STRESSLESS MAGIC SMALL SIGNATURE SVARTBETS

Stressless_Magic_Sign_Pal_Sparrow_Blue.jpg

Fåtölj och fotpall Stressless Magic small i läder Batick eller Paloma med underredet Signature i svartbets. Det nya underredet Signature Base med Balance Adapt har en mycket exklusiv design där metall och trä möts i en fin harmoni. Magic finns att välja i flera utförande i läder och olika färger, dessutom finns underredets trädetaljer i 7 olika färger.

Ekornes lanserade den första Stressless-fåtöljen 1971. Det var den första vilfåtöljen någonsin som var anpassad till kroppens behov av rörelse och stöd, vilket beror på att man hela tiden har komforten i fokus. När Ekornes arbetar med att göra Stressless ännu bättre, till exempel genom att utveckla en ny teknisk detalj eller funktion, så accepteras bara förändringar som lyfter komforten till ännu högre nivåer.

För att du ska få maximalt utbyte av din nya vilfåtölj finns Stressless i flera storlekar. De flesta modeller erbjuds i tre storlekar, några i två. Erfarenheten visar att par som köper två stolar ofta behöver var sin storlek. Inga problem! De olika storlekarna syns knappt, men gör stor skillnad för känslan.

Här kan du köpa fåtölj och pall Stressless Magic Signature small i läder Batick eller Paloma med underrede i svartbets. För att se flera tyg- och läderprover besök någon av våra butiker.

Fåtölj + pall

STRESSLESS MAGIC SMALL SIGNATURE SVARTBETS

Laddar ditt pris
MaterialStålram påspända flexo-fjädrar, formgjuten polyuretan kallskum, blockgjuten och formskuren PU kallskum, supersoft polyesterfiber. Underrede i svartbets.
Bredd55/78 cm
Höjd46/101 cm
Djup56/76 cm