Webbshop
Butiker
Kundservice
FÅTÖLJ

STRESSLESS METRO HÖG

Fåtöljer-Stressless-Metro-hög

Stressless Metro fåtölj med hög rygg i läder eller tyg. Ekornes fåtöljerna med sin höga kvalité och komfort kännetecknar även den nya serien modellen Metro. Med slanka, eleganta linjer och underrede i stål.  Alla ergonomiska fördelar och funktioner ingår naturligtvis plus att stolarna finns i två olika sitthöjder.

Stressless Metro finns alltså i två versioner, med hög och låg rygg. Den höga ryggen versionen är perfekt för avkoppling - tillsammans med en matchande fotpall, det ger perfekt stöd för kroppen i varje läge. Den låga versionen fungerar lika bra i grupp som ensam. Liksom de andra modellerna i Stressless kollektionen, kan Metro beställas i flertal alternativ både i läder och tyg, plus i flertal färger. Stress Metro har också en speciellt huvudstöd, som erbjuder många möjligheter till individuella anpassningar.

Det unika glidsystemet regleras med kroppsvikten. Tvåpunktsinfästning i glidringen ger en unik stabilitet och 360 graders svängradie. 

Priset avser endast fåtöljen. Pall finns att köpa till.


FÅTÖLJ

STRESSLESS METRO HÖG

Artikelnr:
Laddar ditt pris
Material Formgjuten polyuretan kallskum med ComfortZones. Blockgjutet och formskuret polyuretankallskum. Supermjuk polyesterfiber. Flexofjädrar i stålramen.
Bredd80 cm
Höjd42/112 cm
Djup71 cm
Produktblad