Webbshop
Butiker
Kundservice
FÅTÖLJ + pall

STRESSLESS MAYFAIR LARGE CLASSIC SVARTBETS

stressless_kensington_svart_underrede.jpg

Fåtölj Stressless-vilstolen Mayfiar har en fullständig 360° snurrfunktion samt vårt patenterade Stressless Glide®-system, vilket ger maximalt stöd för hela kroppen. Komplettera rummet med matchande soffor och stolar i Windsor- och Buckingham-serien. Finns även att välja i flera olika tyger. 

Stressless Mayfair är inspirerad av en av Londons mest flärdfulla adresser och är lika smäcker som namnet antyder. Denna klassiska kollektion ger dig den komfort som du förväntar dig av Stressless och med all den elegans som du förväntar dig av den brittiska huvudstaden. Med mjuka kurvor, stoppade armstöd och spänstiga dynor inbjuder dessa vilstol till äkta avslappning.

Här kan du köpa fåtölj och pall Stressless Mayfair large i läder Batick eller Paloma med underrede Classic i svartbets. För att se flera tyg- och läderprover besök någon av våra butiker.

FÅTÖLJ + pall

STRESSLESS MAYFAIR LARGE CLASSIC SVARTBETS

Artikelnr:
Laddar ditt pris
MaterialStålram påspända flexo-fjädrar, formgjuten polyuretan kallskum, blockgjuten och formskuren PU kallskum, supersoft polyesterfiber. Svart underrede.
Bredd88 cm
Höjd103 cm
Djup77 cm