Webbshop
Butiker
Kundservice
FÅTÖLJ

STRESSLESS MAGIC LARGE SIGNATURE SVARTBETS

Stressless_Magic_Sign_Nob_Amarone.jpg

Fåtölj Stressless Magic medium i läder Paloma med underredet Signature i svartbets. Det nya underredet Signature Base med Balance Adapt har en mycket exklusiv design där metall och trä möts i en fin harmoni. Magic finns att välja i flera utförande i läder och olika färger, dessutom finns underredets trädetaljer i 7 olika färger.

Ekornes lanserade den första Stressless-fåtöljen 1971. Det var den första vilfåtöljen någonsin som var anpassad till kroppens behov av rörelse och stöd, vilket beror på att man hela tiden har komforten i fokus. När Ekornes arbetar med att göra Stressless ännu bättre, till exempel genom att utveckla en ny teknisk detalj eller funktion, så accepteras bara förändringar som lyfter komforten till ännu högre nivåer.

För att du ska få maximalt utbyte av din nya vilfåtölj finns Stressless i flera storlekar. De flesta modeller erbjuds i tre storlekar, några i två. Erfarenheten visar att par som köper två stolar ofta behöver var sin storlek. Inga problem! De olika storlekarna syns knappt, men gör stor skillnad för känslan.

Priset avser endast fåtölj, pall finns att köpa till separat.

FÅTÖLJ

STRESSLESS MAGIC LARGE SIGNATURE SVARTBETS

Artikelnr:
Laddar ditt pris
MaterialStålram påspända flexo-fjädrar, formgjuten polyuretan kallskum, blockgjuten och formskuren PU kallskum, supersoft polyesterfiber. Underrede i svartbets.
Bredd92 cm
Höjd102 cm
Djup80 cm