Webbshop
Butiker
Kundservice
FÅTÖLJ

JETSON CANVAS SVART

Jetson_canvas_svart-fri_frakt.jpg

Jetson Canvas fåtölj i tyget Flax med skoning och nackkudde i svart läder. Den klassiska Jetson serien från DUX är signerad Bruno Mathsson började säljas 1969.  Jetson i lädret Dakota och med tyg Flax har getts en vacker design och fantastisk sittkomfort som kännetecknar en Jetson. Sitsen är skålformad och har en hög ergonomiskt utformad rygg med tillhörande nackkudde.

Här säljer vi fåtölj Jetson i Flax och läder Dakota svart med förkromat stativ. För att se fler tyg- eller läderprover besök någon av våra butiker.

FÅTÖLJ

JETSON CANVAS SVART

Artikelnr:

 

Laddar ditt pris
MaterialLäder Dakota svart. Rörstomme med bärande väv Flax. Kantskoning i läder. Plymå stoppad med polyeter. Förkromat stativ med rotokonstruktion och minne.
Bredd65 cm
Höjd97 cm
Djup83 cm
Fåtöljer - Stalands - köp ny fåtölj online & i butik - JETSON CANVAS SVART - ctl00_cph1_ctl00

Bruno Mathsson - möbler & heminredning - Stalands

BRUNO MATHSSON

Bruno Mathsson (1907-1988) är en av Sveriges internationellt mest kända formgivare. Han föddes i Värnamo. Fadern Karl Mathsson, var snickarmästare i fjärde generationen och det var därför naturligt att Bruno skulle följa i faderns fotspår. Bruno fick ingen teoretisk utbildning, men fick lära sig yrket från grunden i sin fars fabrik och förskaffade sig på detta sätt en gedigen träteknisk kunskap och en välutvecklad känsla för träets egenskaper.

Läs mer om Bruno Mathsson - möbler & heminredning - Stalands