Webbshop
Butiker
Kundservice
Matbord

MATBORD PRIMA VISTA, BJÖRK

Matbord-Prima-Vista-ljus-mattlack-180+50_236714.jpg

Bilden visar: MASSIV BJÖRK LJUS MATTLACK

Matbord-Prima-Vista-ljus-mattlack-detaljbild4.jpgMatbord-Prima-Vista-ljus-mattlack-detaljbild3.jpgMatbord-Prima-Vista-ljus-mattlack-detaljbild2.jpgMatbord-Prima-Vista-ljus-mattlack-detaljbild.jpg

Matbordet Prima Vista från Stolab är ett svensktillverkat fantastiskt välgjort och tidlöst bord av massiv björk. Prima Vista är också bordet som växer med uppgiften, oavsett vilken storlek du väljer i grundutförande. Med ett enkelt handgrepp får du tillgång till extra avställningsyta då tilläggsskivan förvaras i bordet och snabbt och enkelt läggs på. Prima Vista går att få i flera olika storlekar med olika ytbehandlingar.

När Margit Stigsdotter och Staffan Lind skapade Stolabs nya matrumsgrupp Prima Vista var målet en vacker och funktionell möbelgrupp för både vardagsfrukost och stora fester. Tillåtande och tilltalande, oavsett rumsplacering.

Matbord

MATBORD PRIMA VISTA, BJÖRK

Artikelnr:
Laddar ditt pris
materialMassiv Björk
width90 cm
height73 cm
length180+50 cm
Matbord & köksbord - möbler & heminredning - Stalands - MATBORD PRIMA VISTA, BJÖRK - ctl00_cph1_ctl00

Marit Stigsdotter

Marit Stigsdotter (1966) valde en träteknisk utbildning på gymnasiet, vilket gjorde att hon hamnade på ett båtbryggeri. Där blev hon kvar ett år innan hon valde att utbilda sig till möbelsnickare vid Capellagården. Där tog hennes intresse för möbelformgivning fart på allvar.

Läs mer om Marit Stigsdotter