Webbshop
Butiker
Kundservice
Taklampa

PATERA 600

taklampa-patera-vit-louis-poulsen-stalands-mobler.jpg

Bilden visar: VIT

patera-btb-interior_34.jpg

Taklampa Patera är designad av Øivind Slaatto som ännu en gång har låtit sig inspireras av naturen. Resultatet är en helt ny och annorlunda pendel som väcker uppmärksamhet redan vid första ögonkastet. Lampan är formgiven med matematisk precision.

Armaturen är ett vackert lysande klot som består av små diamantformade celler. Varje cell är omsorgsfullt utformad för att fånga ljuset och göra så att ljuskällan inte är synlig vid en vinkel på över 45 grader. Varje cell glöder. Under 45 graders vinkel är fälten öppna för direkt nedåtriktat ljus. En liten mängd ljus riktas också uppåt så att taket lyses upp. Majestätiska Patera 600 är en fantastisk inredningsdetaj som sprider ett stämningsfullt och mjukt ljus i hela rummet.

  • Ljuskälla ingår ej
  • 1 ljuskälla krävs
  • Watt max 60W
  • Sockel E27
  • Sladdlängd 4 m
  • IP20
Taklampa

PATERA 600

Artikelnr:
Laddar ditt pris
MaterialSkärm: Bruten matt PVC. Upphäng: E27: Matt förkromad mässing och gjuten akryl. LED: Matt vit.
BreddDIAM cm
Höjd60,8 cm
Diameter60
Designer
Taklampor - ny taklampa - möbler & heminredning - Stalands.se - PATERA 600 - ctl00_cph1_ctl00

Øivind Slaatto

Øivind Slaatto (född 1978) är en av Danmarks mest lovande designers och grundare av Slaatto DESIGN designstudio i Köpenhamn, Danmark. Øivind försöker alltid att hitta enkla, självklara men ändå poetiska lösningar - ofta med inspiration från naturen. I sitt arbete söker han snarare efter det uppenbara än det spektakulära och siktar alltid på tydligast möjliga lösning. 

Läs mer om Øivind Slaatto